Закажување на термин

Закажувате термин на во . Ни требаат неколку дополнителни информации од вас:

Вашето барање за термин беше успешно испратено - ви благодариме!

Ветеринарна амбуланта за домашни миленици
и пет шоп

Дали имате некое прашање?

Домашните миленичиња се членови на вашето семејство. Затоа, доверете ни ја нам грижата за нивното здравје и бидете сигурни дека ќе добијат врвна услуга и нега каква што заслужуваат.

Пишете ни! или јавете ни се на 070/700-784

Блог

Знаци кои упатуваат дали сте ѝ драги на вашата мачка

Мачките се миленици чии емоции се тешки за читање. Понекогаш се чини дека постојано имаат ист, ладен израз на лицето и дека не им е гајле за она што се случува во нивната околина. Љубовта кон сопственикот не ја покажуваат толку често како што тоа го прават кучињата ниту ја искажуваат со мавтање на опашката и бакнежи. Поради тоа многу сопственици на мачки не се сигурни дали воопшто ги сака нивната мачка или само ги смета за „човекот со храна“. Сепак, одредени знаци во однесувањето на мачката ќе ви потврдат дека на мачката сте ѝ и тек како драги, пишува Insider.

Прочитај го написот...

Дали телевизијата е добра за домашните миленици?

Многумина кога заминуваат на работа, на домашните миленици им го оставаат вклучен телевизорот или компјутерот. Најчесто е на ТВ каналот Animal Planet или музика за која прочитале дека им годи на ушите на мачките или кучињата.

Прочитај го написот...

COVID-19 и домашните миленици: Што треба да знаете

Нема докази дека кучињата, мачките или други домашни миленици можат да го пренесат новиот коронавирус SARS-CoV-2 што ја предизвикува болеста COVID-19. COVID-19 воглавно се шири преку капки продуцирани кога инфицирано лице кашла, кива или зборува. За да се заштитите себеси, мијте ги вашите раце често и темелно.

Прочитај го написот...

Зошто кучињата се поврзуваат за еден човек?

Кучињата нѐ гледаат во очи како би се поврзале со нас. Истото го правиме и ние кога сакаме да се поврземе со други луѓе. Кучињата се друштвени битија и не можат да живеат без друштво. Покрај многуте луѓе кои кучето ги има во животот, тоа бира една посебна особа на која ќе ѝ даде најмногу љубов и внимание. Оваа поврзаност на кучињата им е многу важна, дотолку што чувствуваат љубомора ако ја видат својата омилена особа како ги „изневерува“ со друго животно.

Прочитај го написот...

Време за спа третман

Можеби на прв поглед ви изгледа дека бањањето или шишањето на мачките и кучињата не е комплицирана работа. Меѓутоа, тоа не е секогаш едноставно. Многу од нив не сакаат да се бањаат или се плашат од сапуница, вода и фен. Ако се обидете сами да ги шишате или да им ги скратите ноктите, може да се случи да ги повредите.

Избегнете го непотребниот стрес и проблеми. Постои решение и сосема е едноставно. Донесете го миленичето во ветеринарната амбуланта Панда. Искусните раце на д-р Каменка Динова Николовска избањале и исшишале стотици животни. Нека вашиот миленик биде чист, исшишан и уреден. Договорете термин и понатаму сѐ е едноставно. Донесете го миленикот, отидете на кафенце и дојдете по него. Ќе ве чека чист, исшишан, исчешлан, со уредни уши, шепи и нокти и, што е најважно, весел и задоволен. Хигиената не мора да биде проблем, затоа сме ние тука.

Зошто да нѐ одберете

Стручност
Амбулантата ја предводат ветеринар кој континуирано се усовршува во струката и ветеринарен техничар со повеќегодишно искуство.

Квалитет
Нудиме квалитетна услуга и посветеност во третманот на вашиот миленик. Модерна амбуланта, опремена со сите потредби уреди.

Пристапни цени
Цените се поволни, а плаќањето можете да го направите со платежна картичка и готовина.

Закажете термин

070/700-784