Закажување на термин

Закажувате термин на во . Ни требаат неколку дополнителни информации од вас:

Вашето барање за термин беше успешно испратено - ви благодариме!

Ветеринарна амбуланта за домашни миленици
и пет шоп

Дали имате некое прашање?

Домашните миленичиња се членови на вашето семејство. Затоа, доверете ни ја нам грижата за нивното здравје и бидете сигурни дека ќе добијат врвна услуга и нега каква што заслужуваат.

Пишете ни! или јавете ни се на 070/700-784

Блог

Бидете здрави, набавете мачка

Кога размислувате за тоа како да го подобрите вашето здравје, ретко помислувате на домашните миленици, а токму тие се „тајната состојка“ која нѐ чини здрави. Бројни истражувања во последните неколку години покажаа дека држењето на мачка во домот може да има многу здравствени предности за членовите на домаќинството. За вас ги издвоивме најзначајните.

Прочитај го написот...

Кои се знаците на стареење на вашето куче

Животниот век на кучињата зависи од расата, но и од хигиенските услови, храната, движењето…

Како што кучето во фазата на растење го менува своето крзно, станува поголемо, појако и поактивно, така во периодот на стареење се менува и нивниот организам. Покрај тоа што животниот век на кучето зависи од тоа на која раса ѝ припаѓа, исто така се многу важни и хигиенските услови, храната или движењето за кучето да постигне што подлабока старост.

Прочитај го написот...

Садовите за храна и вода се легло на бактерии

Кога ќе помислите на највалканото место во вашата куќа, претпоставуваме дека мислите на тоалетот, зар не? Нема да верувате, но повеќе бактерии има на други места во куќата отколку во тоалетната школка. Она што ќе го прочитате следно особено ќе ги интересира сопствениците на домашни миленици. Ако го храните кучето или мачето со сува храна, веруваме дека не го миете садот секој ден. Но, садовите за храна се предмети на кои има најмногу бактерии во целата куќа.

Прочитај го написот...

Ако имате мачка, никако не правете ги овие работи!

Скоро секоја особа која има домашен миленик, за него го посакува само најдоброто. Но, и оние кои за своите куче или маче го посакуваат само најдоброто, понекогаш прават грешки. Најчесто тоа е од незнаење или поради недостаток на пари.

Прочитај го написот...

Пет научни причини зошто е добро да имате куче

Секој кој некогаш поминал макар кратко време со куче е свесен колку овие животни прават да се чувствуваме подобро. Ако сепак имате во своето опкружување некој кој не е љубител на кучиња, ви претставуваме неколку научно потврдени факти со кои ќе ги натерате да го променат мислењето, а можеби дури и да вдомат некое од оние кои бараат дом и љубов.

Прочитај го написот...

Време за спа третман

Можеби на прв поглед ви изгледа дека бањањето или шишањето на мачките и кучињата не е комплицирана работа. Меѓутоа, тоа не е секогаш едноставно. Многу од нив не сакаат да се бањаат или се плашат од сапуница, вода и фен. Ако се обидете сами да ги шишате или да им ги скратите ноктите, може да се случи да ги повредите.

Избегнете го непотребниот стрес и проблеми. Постои решение и сосема е едноставно. Донесете го миленичето во ветеринарната амбуланта Панда. Искусните раце на д-р Каменка Динова Николовска избањале и исшишале стотици животни. Нека вашиот миленик биде чист, исшишан и уреден. Договорете термин и понатаму сѐ е едноставно. Донесете го миленикот, отидете на кафенце и дојдете по него. Ќе ве чека чист, исшишан, исчешлан, со уредни уши, шепи и нокти и, што е најважно, весел и задоволен. Хигиената не мора да биде проблем, затоа сме ние тука.

Зошто да нѐ одберете

Стручност
Амбулантата ја предводат ветеринар кој континуирано се усовршува во струката и ветеринарен техничар со повеќегодишно искуство.

Квалитет
Нудиме квалитетна услуга и посветеност во третманот на вашиот миленик. Модерна амбуланта, опремена со сите потредби уреди.

Пристапни цени
Цените се поволни, а плаќањето можете да го направите со платежна картичка и готовина.

Закажете термин

070/700-784